Graag stel ik mij aan u voor. Ik ben Manon Hanegraaf, 31 jaar oud. Woon samen met mijn vriend Garben a.k.a. mijn bezorger 😉 in Vlijmen en ons zoontje Billie.
Mijn passie voor koken begon al vroeg. Overal hielp ik mee in de keuken. Ontdekken van nieuwe gerechten en het verzinnen van nieuwe smaakcombinaties, bakken, leren & proberen. Heerlijk!
Ik heb een MBO opleiding horeca ondernemer management gedaan en daarna de studie HBO Food design & innovation. Na mijn studie heb ik zowel in de horeca als catering gewerkt. En het begon steeds meer te kriebelen om iets voor mezelf te gaan doen. Tja, wie wil dat nu niet!
Begin 2017 de sprong in het diepe gewaagd. Een klein leuk knus zaakje aan de Kruisstraat in Den Bosch. Ik serveerde hier ontbijt, lunch, koffie, sapjes en heerlijke taartjes en had ook leuke woonaccessoires te koop.
Het was hard werken, maar de positieve reacties van mijn gasten voor het lekkere eten, deed mij besluiten verder uit te breiden met catering. Zowel particulier als zakelijk. Zo kon ik de mensen op afstand ook blij maken met mijn eten. De drukte nam verder toe en besefte dat ik dat in mijn eentje niet voor altijd kon blijven bolwerken.
Begin 2020 besloot ik met mijn zaakje aan de Kruisstraat te stoppen en ging mij volledig richten op de catering, vanaf een nieuwe locatie in Vlijmen.
De dagelijkse contacten met mijn klanten en de positieve feedback die zij mij geven, geeft mij vertrouwen dat ik op het juiste pad zit! Ik vind het heerlijk om mensen blij te kunnen maken met de dingen die ik met zoveel passie & liefde maak.
Ik hoop dit dus ook nog heel lang te mogen en kunnen blijven doen voor jullie.
Liefs Manon